Make My Homepage
بازديد سرزده استاندار قم ازيكي از مراكز آموزشي حاشيه شهر چاپ ایمیل
چهارشنبه, 19 اسفند 1388 16:04
تصويراستاندار قم پيش از ظهر امروز به صورت سرزده از دبيرستان حاج محمدي كاشاني وابسته به منطقه 3 آموزش و پرورش قم بازديد بعمل آورد.
استاندار قم پيش از ظهر امروز به صورت سرزده از دبيرستان حاج محمدي كاشاني وابسته به منطقه 3 آموزش و پرورش قم بازديد بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي استانداري قم ،حجت الاسلام والمسلمين محمدحسين موسي پور به صورت سرزده در دبيرستان حاج محمدي كاشاني واقع در يكي از مناطق محروم و حاشيه اي شهر قم حضور يافته  و ضمن بازديد از بخش هاي مختلف، از نزديك در جريان مسائل و مشكلات اين واحد آموزشي قرار گرفتند.

همچنين در اين بازديد استاندار قم با حضور بر سر تعدادي از كلاس هاي درس اين واحد آموزشي، در خصوص مسائل و موضوعات آموزشي با معلمين و دانش آموزان به گفتگو پرداخت.

استاندار قم در حاشيه اين بازديد ودر نشستي با مسولان اين مركز آموزشي با اشاره به اهميت وجود نشاط و آراستگي در محيط هاي آموزشي بر ضرورت توجه به وضع ظاهري مدارس و نظافت و پاكيزگي آن ها تاكيد كرد.

وي دوران تحصيل را از بهترين لحظات دوران عمر يك فرد دانست و افزود:اين دوران اگرجز در راه طلب علم و دانش و كسب معنويت بگذرد خسران خواهد بود.

استاندار قم با تاكيد بر ضرورت توجه به نيازهاي  آموزشي جوانان تصريح كرد:بايددر كنار محتواي مطالب درسي وسایل آموزشی به مباحث عقيدتي و اخلاقي و پرورشی جوانان توجه ويژه اي بشود.

در این دیدار استاندار قم به مسئولین آموزش و پرورش در خصوص رفع مشکلات و نواقص موجود تذکراتی داد.

 

منبع:روابط عمومي استانداري

 

 
اخبار استان بازديد سرزده استاندار قم ازيكي از مراكز آموزشي حاشيه شهر
© 2010. پورتال استان قم. WWW.QOMPORTAL.IR